Termeni si conditii

Livrare

SpeedMoto va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

1. Pentru comenzi cu valoare mai mare de 50 lei

  1. Curier 20 lei dureaza 24-48 ore pentru plata in sistem ramburs

Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc valoarea de 300 lei!

Informatii : +40 (773) 715 086 - tarif normal

Program: L-V 9:00 - 17:00


Returul de piese

Coletele primite se pot returna fara a invoca nici un motiv timp de 14 zile de la momentul primirii coletului prin curier. Specificam faptul ca la returnarea unui produs (sau a mai multora), taxele de transport sunt achitate de cumparator. Coletul se expediaza fara ramburs. Odata ajuns la noi, este verificat ( produsul trebuie sa fie in aceeasi stare ca si in momentul achizitiei lui). Apoi sunteti contactat telefonic sau pe e-mail de un agent Roco Piese pentru stabilirea detaliilor despre transferul banilor/ schimbul produselor. Mentionam faptul ca taxa de transport dus (la cumparare) - intors (la retur) este in atributia cumparatorului.

Livrarea returului se face numai dupa ce ne-ati informat de decizia dumneavoastra de retragere la adresa de email comenzi@generalmotor.ro

Banii sunt trimisi catre client prin mandat postal / transfer bancar  timp de maxim 10 zile lucratoare.

Va rugam insistent ca la primirea coletului sa receptionati cu atentie piesele primite! Deschiderea coletului se face in prezenta curierului! Eventualele sesizari legate de lipsa unor repere sau de avarierea lor pe durata transportului trebuie reclamate agentului de la firma de curierat chiar la primirea coletului;In cazul in care coletul prezinta urme de deteriorari / lovituri- este obligatoriu incheierea unui proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat ! Sesizarile ulterioare vor fi extrem de greu de solutionat, deoarece fara acest process verbal firma de curierat nu va mai putea fi trasa la raspundere!

De asemenea, daca intampitati probleme cu privire la continutul coletului, va rugam sa ne sesizati in scris la adresa de e-mail office@speedmoto.ro si sa atasati o poza cu actele din colet si continutul acestuia.

Clientii persoane fizice se pot retrage din contract putand sa isi exercite dreptul de retur prin:

- email la adresa office@speedmoto.ro prin care poate sa faca o declaratie neechivoca cu ajutorul careia isi poate exprima decizia de retragere din contract